Οδοντιατρική στην Τσεχία

Charles University

Το Πανεπιστήμιο του Καρόλου – Charles University της Τσεχίας βρίσκεται στην πέμπτη σειρά της κατάταξης των Πανεπιστημίων της Ανατολικής Ευρώπης και κεντρικής Ασίας. Ιδρύθηκε το 1348 από τον Emperor Charles IV και παραμένει ακόμη και τώρα το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας.

Εδώ και δεκαετίες οι σχολές του αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή από διεθνείς μαθητές από όλο τον κόσμο ενώ το κεντρικό Πανεπιστήμιο στεγάζεται σε ένα Μεσαιωνικό επιβλητικό κτήριο στην Πράγα.

Image module
Charles University – Hradec Kralove Faculty of Medicine and Dentistry

Οδοντιατρική σχολή του Hradec Kralove – Πρόκειται για μια μοντέρνα και φιλική σχολή σε μια πραγματική Πανεπιστημιούπολη η οποία βρίσκεται 100 χιλιόμετρα περίπου έξω από την Πράγα.

Διάρκεια σπουδών και δίδακτρα στην Οδοντιατρική:

Η διάρκεια σπουδών Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου (Hradec Kralove) είναι 5 χρόνια ενώ το πρόγραμμα σπουδών είναι Αγγλόφωνο από το 1992. Οι αιτήσεις διεξάγονται από 1η Οκτωβρίου και οι εισαγωγικές εξετάσεις γίνονται τον Ιούνιο με εξεταζόμενα μαθήματα την Βιολογία, την Χημεία, την Φυσική ή Μαθηματικά (Γλώσσα εξέτασης: Αγγλικά). Τα δίδακτρα είναι 12,100 ευρώ.

Το MEDFC ως επίσημα αναγνωρισμένο κέντρο αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες των αιτήσεων προς το Πανεπιστήμιο καθώς και την ακαδημαϊκή προετοιμασία στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί και με υπευθυνότητα την ακαδημαϊκή σας εξέλιξη.

+30 210 6916990
info@medfc.gr