Ιατρική στη Μεγάλη Βρετανία

Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία

Η Μεγάλη Βρετανία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο παγκοσμίως σε πολλούς τομείς της εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Ιατρικής. Οι Ιατρικές σχολές της αποτελούν ένα σημαντικό εφαλτήριο για όσους σκοπεύουν να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στην Ιατρική καθώς η παροχή υπηρεσιών της Βρετανικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης  αποτιμάται για την εξαιρετική της ποιότητα και φήμη σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το πανεπιστήμιο ή το πρόγραμμα που επιλέγετε σε Ιατρικές σχολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πτυχίο της Ιατρικής θα ανοίξει πολλές πόρτες στην μελλοντική σας καριέρα ως Ιατρός. Εάν λοιπόν ο στόχος σας είναι να πετύχετε μία θέση στην Ιατρική και έχετε θέσει την καρδιά σας στη μελέτη και την εργασία  προς ικανοποίηση αυτού του στόχου τότε είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε μία θέση Ιατρικής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για να ξεκινήσετε, κάντε το πρώτο βήμα και οργανώστε την καθοδήγηση σας στο εξειδικευμένο αναγνωρισμένο κέντρο μας  στην παροχή συμβουλευτικών  υπηρεσιών για σπουδές Ιατρικής στην Μεγάλη Βρετανία  UKFC Foundation College of Athens όπου επί σειρά ετών προσφέρει γνώση και εμπειρία όπου αποτελούν και το κλειδί για την επιτυχή εισαγωγή σας.

Το MEDFC ως επίσημα αναγνωρισμένο κέντρο αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες των αιτήσεων προς το Πανεπιστήμιο καθώς και την ακαδημαϊκή προετοιμασία στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί και με υπευθυνότητα την ακαδημαϊκή σας εξέλιξη.

+30 210 6916990
info@medfc.gr