Φυσιοθεραπεία στην Τσεχία

Charles University

Το Πανεπιστήμιο του Καρόλου – Charles University της Τσεχίας βρίσκεται στην πέμπτη σειρά της κατάταξης των Πανεπιστημίων της Ανατολικής Ευρώπης και κεντρικής Ασίας. Ιδρύθηκε το 1348 από τον Emperor Charles IV και παραμένει ακόμη και τώρα το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας.

Εδώ και δεκαετίες οι σχολές του αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή από διεθνείς μαθητές από όλο τον κόσμο ενώ το κεντρικό Πανεπιστήμιο στεγάζεται σε ένα Μεσαιωνικό επιβλητικό κτήριο στην Πράγα.

Image module
Charles University Prague – Faculty of Physical Education and Sport

Η Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου του Καρόλου (Charles University) προσφέρει από το 1965 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα Φυσιοθεραπείας και Αθλητικών Επιστημών. Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα και βασίζονται τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική άσκηση. Τα προγράμματα σπουδών της Φυσικοθεραπείας, της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διδάσκονται επίσης στα Αγγλικά.

Επιπλέον, η σχολή έχει αναπτύξει σημαντικό αριθμό επαφών με ξένα Πανεπιστήμια που διευκολύνουν την ανταλλαγή φοιτητών και ακαδημαϊκών και επιτρέπουν τη συμμετοχή των σπουδαστών σε κοινά ερευνητικά προγράμματα.

Διάρκεια σπουδών και δίδακτρα στο τμήμα Φυσιοθεραπείας:

Η διάρκεια σπουδών Φυσιοθεραπείας του Πανεπιστημίου του Καρόλου είναι 3 χρόνια (Bachelor). Οι αιτήσεις διεξάγονται από 1η Οκτωβρίου και η εισαγωγή επιτυγχάνεται χωρίς εξετάσεις. Τα δίδακτρα είναι 7,600 ευρώ.

Το MEDFC ως επίσημα αναγνωρισμένο κέντρο αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες των αιτήσεων προς το Πανεπιστήμιο καθώς και την ακαδημαϊκή προετοιμασία στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί και με υπευθυνότητα την ακαδημαϊκή σας εξέλιξη.

+30 210 6916990
info@medfc.gr