Σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία

5 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Η Μεγάλη Βρετανία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο παγκοσμίως ως κορυφαίος προορισμός σπουδών για περισσότερο από έναν αιώνα. Περισσότεροι από 300.000 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές προερχόμενοι από τουλάχιστον 180 διαφορετικές χώρες εισέρχονται σε ετήσια βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιλέγοντας το ως ένα ασφαλές και ακαδημαϊκά εγγυημένο περιβάλλον ώστε να ζήσουν και να σπουδάσουν.

  • Αποφασίζοντας να σπουδάσετε στην Μεγάλη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία) θέτετε τον θεμέλιο λίθο για την απόκτηση διεθνούς κλάσης ακαδημαϊκών προσόντων σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που το συνιστά αξέχαστη εμπειρία ζωής.
  • Επωφελείστε στο έπακρον, ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και άρτιες μεθόδους αξιολόγησης.
  • Φοιτώντας σε διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια χτίζετε ένα γερό οικοδόμημα για το επαγγελματικό σας μέλλον καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας στο πλείστον τις ικανότητες και δεξιότητες σας.
  • Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ευρέος φάσματος πλαίσιο ειδικοτήτων και να σταδιοδρομήσετε στο επάγγελμα που ακριβώς επιθυμείτε να ακολουθήσετε.
  • Επιλέγοντας το Ηνωμένο Βασίλειο για τις σπουδές σας, επιλέγετε ταυτόχρονα να ζήσετε σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με ιδανικές συνθήκες διαβίωσης, ερχόμενοι σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και αξίες πετυχαίνοντας έτσι την διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων.

Το MEDFC σε συνεργασία με το UKFC Foundation, μέλος του ομίλου μας και πρωτοπόρο στις σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία πανευρωπαϊκά προσφέρει ομαδικά και ατομικά προγράμματα προετοιμασίας που εξασφαλίζουν τη θέση του υποψηφίου σε Βρετανικά Πανεπιστήμια ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν και την ομαλή μετάβαση των μαθητών στις απαιτήσεις του Βρετανικού εκπαιδευτικού συστήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.
www.ukfc.gr

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί και με υπευθυνότητα την ακαδημαϊκή σας εξέλιξη.

+30 210 6916990
info@medfc.gr