Σπουδές στην Κύπρο

Γιατί να σπουδάσετε στο εξωτερικό στην Κύπρο;

Σπουδάζοντας στην Κύπρο θα λάβετε υψηλής ποιότητας διεθνή εκπαίδευση με προσιτό κόστος. Καθώς η Κύπρος βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μοναδικό σύστημα υψηλής ποιότητας  τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με λογικές απαιτήσεις σε κριτήρια εισαγωγής και αρκετά προσιτό κόστος διδάκτρων και διαβίωσης.

Εκπαίδευση υψηλής ποιότητας

Η Κύπρος είναι ιδιαίτερα γνωστή για την υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος της. Η χώρα φιλοξενεί ένα φημισμένο και εκτεταμένο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους διεθνείς φοιτητές από όλες τις γωνιές του κόσμου. Πλέον το ένα τρίτο του φοιτητικού πληθυσμού στο νησί είναι διεθνείς σπουδαστές.

Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια

Φιλοξενώντας διεθνώς αναγνωρισμένες σχολές Ιδιωτικών και Δημόσιων Πανεπιστημίων, τα περισσότερα από τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται διδάσκονται στα αγγλικά. Έτσι, ο υποψήφιος σπουδαστής μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία πτυχίων Bachelor, Master, MBA και PhD.

Το MEDFC ως επίσημα αναγνωρισμένο κέντρο αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες των αιτήσεων προς το Πανεπιστήμιο καθώς και την ακαδημαϊκή προετοιμασία στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί και με υπευθυνότητα την ακαδημαϊκή σας εξέλιξη.

+30 210 6916990
info@medfc.gr