Άλλες Ειδικότητες

Σπουδάστε στην Τσεχία

Διανύουμε  μία περίοδο όπου οι σπουδές στο εξωτερικό αποτελούν την πιο αξιόπιστη λύση και εναλλακτική απάντηση κάθε υποψήφιου φοιτητή που επιθυμεί να σταδιοδρομήσει με επιτυχία στην ειδικότητα της προτίμησης του . Αν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε στο εξωτερικό σε ειδικότητες όπως η Πληροφορική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων , η Φυσική αγωγής και του Αθλητισμού ή αυτή των Πολιτικών Μηχανικών, οι σπουδές στην Τσεχία αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή.

Οι συνεργασίες των Πανεπιστημίων της Τσεχίας  τόσο με εταίρους της ΕΕ όσο και με άλλους διεθνείς οργανισμούς αποτελούν στρατηγικές επιλογές για την εκπαιδευτική τους κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώνουν το κατάλληλο πλαίσιο με στόχο την πρόσληψη ολοένα και περισσότερων διεθνών φοιτητών.

Τα προγράμματα τους  εκτείνονται  όχι μόνο  στο φάσμα της τεχνολογίας, αλλά και στα πεδία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, της διοίκησης  επιχειρήσεων, της πληροφορικής και της οικονομίας, με κορυφαία διεπιστημονική έμφαση , σύνδεση και κινητικότητα με την βιομηχανική σφαίρα και των κανόνων της σύγχρονης αγοράς.

Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε μας και κάντε το πρώτο βήμα οργανώνοντας  την  καθοδήγηση σας στο εξειδικευμένο στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για σπουδές στο Εξωτερικό ,MEDFC.

Το MEDFC ως επίσημα αναγνωρισμένο κέντρο αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες των αιτήσεων προς το Πανεπιστήμιο καθώς και την ακαδημαϊκή προετοιμασία στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας για να συζητήσουμε από κοντά και να σχεδιάσουμε μαζί και με υπευθυνότητα την ακαδημαϊκή σας εξέλιξη.

+30 210 6916990
info@medfc.gr